Despre noi

Cabinetul Individual de Avocat Hornet Sorina este o tanara forma de exercitare a profesiei de avocat infiintata in luna februarie 2011 in scopul si din dorinta de a stabili noi standarde de performanta pe pietele locale de servicii juridice din Romania.

Avand la baza o pregatire teoretica temeinica dar si o bogata experienta practica misiunea echipei noastre este aceea de a contribui la efortul clienĊ£ilor de dezvoltare si consolidare a afacerilor lor si, in general, la promovarea unui mediu de afaceri profesionist, dinamic si onest.

In cadrul Cabinetului individual de Avocat Hornet Sorina ne desfasuram activitatea din convingerea ca dand dovada de profesionalism, perseverenta si devotament putem constitui veritabili parteneri ai clientilor nostri si putem sa-i sustinem in vederea implementarii si valorificarii proiectelor lor.

Rezultatul eforturilor echipei noastre se traduc in servicii juridice de consultanta si reprezentare caracterizate prin intr-o abordare pragmatica si antreprenoriala si axate pe satisfacerea necesitatilor individuale ale clientilor nostri.Onorarii

In aprecierea noastra onorariile aferente serviciilor oferite de CIA Hornet Sorina trebuie sa reflecte nevoile reale ale clientului si a corespunda capacitatii economice a acestuia, astfel incat politicile noastre tarifare sunt foarte flexibile.

Biroul nostru practica in principal, tarifele orare care pot fi stabilite fie punctual, prin raportare la un volum limitat de servicii furnizate, dar pot fi, de asemenea, proiectate si integrate in structura unor abonamente lunare. In acest spirit orice prestare de servicii va fi precedata de o negociere corecta a numarului necesar de ore facturabile, precum si a valoarii tarifului orar, in functie de complexitatea si urgenta a serviciilor solicitate.