Echipa

Avocat Titular - Sorina Neagu

Sorina Neagu este fondatorul CIA Neagu Sorina si este membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania incepand cu 2008. Inainte de infiintarea CIA Neagu Sorina a acumulat o bogata experienta practica in cadrul unor Societati de Avocati de renume din Bucuresti.

Sorina are o experienta vasta in urmatoarele domenii: fuziuni si achizitii, drept societar si comercial, insolventa, achizitii publice, dreptul constructiilor, solutionarea litigiilor si recuperarea creantelor, dreptul muncii, telecomunicatii si tehnologia informatiei.

Sorina a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si a obtinut in cadrul Universitatii Titulescu din Bucuresti o diploma de Masterat in Dreptul Afacerilor si respectiv in cadrul Universitatii Bucuresti o diploma de masterat in Dreptul Fiscal.
Alte competente postuniversitare dobandite de catre Sorina include: certificare CNFPA ca Expert in Achizitii Publice, experienta practica in domeniul fondurilor structurale dobandita in timpul implementarii mai multor proiecte finantate POS DRU si FEADR.

Sorina este fluenta in engleza si franceza.